es FAQ - MODULCO
Home

FAQ

Dit hangt ervan af hoelang u de modules nodig zal hebben en hoe gepersonaliseerd u wenst de modules te zijn. 


Vanuit een boekhoudingsstandpunt gaan de huurkosten ingeschreven worden als jaarlijkse lasten terwijl de aankopen investeringen zullen worden.

Elke klant heeft zijn eigen behoeften. Daarom biedt Modulco u verschillende diensten aan zoals verhuur (minder dan 1 jaar), lange termijn (meer dan 1 jaar) en aankoop.

Modulco zorgt van a tot z voor uw project. Onze onderneming beschikt over een transportdienst die uw modules naar de voorziene plaats brengt. Bovendien kunnen gespecialiseerde technici ter plaatse komen voor een specifieke installatie van een module.

Bij Modulco kunt u de ideale module maken die past bij uw behoeften. Wij monteren de modules zodat u over voldoende ruimte beschikt om het gewenste aantal personen te ontvangen.

Ze zijn meervoudig en bijna oneindig; veel elementen waaruit de modules bestaan, kunnen worden gewijzigd.
Je hebt voornamelijk de keuze uit de isolatiewaarde van de module, de keuze uit buitenafwerking, binnenafwerking, indeling, elektriciteit, ...

Ja, er dient een betaald te worden indien U een nieuwe professioneel klant bent.

Bij particulieren wordt er steeds een borgsom afgesproken.

Wij blijven steeds open tijdens het bouwverlof.

We staan steeds tot uw dienst op de volgende openingsuren.

Maandag- donderdag: 08u30 tot 16u30

Vrijdag: 08u30 tot 16u00

Za, zo- & feestdagen: Gesloten

U kan een einde maken aan het huurcontract door ons een email te sturen. De huurperiode komt ten einde op de dag waarop we het emailtje ontvangen, op voorwaarde dat deze een werkdag is. Zoniet, dan komt de huurpeiode ten einde op de eerste werkdag van de daaropvolgende week. 

Het nummer van het huurcontract te vermelden opdat de administratieve behandeling vlot zou verlopen evenals ons te laten weten wanneer onze vrachtwagens toegang kunnen hebben om de containers af te halen. 

Noteer aub ook dat wij allen lege en schone modules afhalen. 
De waterverwarmers van de douche-modules geledigd moeten zijn. 
De tanken van septische putten ook volledig geledigd moeten zijn. 

Pas op : Als u uw contract niet opzegt, blijft de huurperiode doorlopen. Om slechte verrassingen op uw factuur te vermijden, vergeet dus niet op tijd uw contract op te zeggen.

De minimale huurperiode bedraagt ​​1 maand. Indien u voor een kortere periode wenst te huren, wordt altijd een minimumpakket van 1 maand in rekening gebracht.

Onze verhuurmedewerkers en technische dienst staan U te woord op het nummer 064.54.94.09 ( toets 3) . Onze servicedienst komt dan zo snel mogelijk tot bij U om let defect aan uw unit te herstellen.

Heat U nog vragen? Contacteer ons gerust op 064.54.94.09en wij helpen U graag verder.